Concert cu Avoid Humanity si Ropeburn in Manufactura

Concert cu Avoid Humanity si Ropeburn in Manufactura

Concert cu Avoid Humanity si Ropeburn in Manufactura

Concert cu Avoid Humanity si Ropeburn in ManufacturaDuminică seara în 22 mai, două trupe din noul val de metal, Avoid Humanity și Ropeburn, ajung în clubul Manufactura din Timișoara într-un concert live, de la ora 19.00.

Avoid Humanity s-a format în 2017 și abordează un stil undeva între death metal/hardcore si nervi/societate. Primul album al formației, ”Apex of Impurity”, a fost lansat în martie 2020 și a fost promovat cu două clipuri pentru piesele ”Awaken the Chimera” și ”Worldeaters”. Clipul pentru ”Worldeaters” a fost menționat de către Metal Injection în cadrul rubricii Underground Buzz. Pe parcursul anului 2021, Avoid Humanity a susținut o serie de concerte în locuri deosebite precum Muzeul de Artă Recentă din București și Castelul Bran. Primul concert de la Muzeul de Arta Recenta a facut partea din festivalul online Bloody News Fest. Concertul live de la Castelul Bran a fost preluat de Audiotree International, canalul de youtube unde au apărut trupe precum Greta van Fleet, Textures sau The Devil Wears Prada.
În septembrie 2021, Avoid Humanity a participat la primul show în aer liber în cadrul festivalului de la Posada.

Membrii trupei sunt: Andrei-Voce, Radu-Bas și Voce, Tomi-Chitară, și Vlad-Tobe.

Ropeburn este o trupă de hardcore punk, metal și sludge. Conceptul din spatele muzicii lor stă în traumele și angoasa personală, pentru a striga starea superficială a umanității. Băieții de la Ropeburn își găsesc liniștea în muzica groovy, agresivă și tare.

Intrarea la concert costă 20 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this