Concert clasic rock & blues cu RockAbil LIVE în Manufactura

Sâmbăta în 12 octombrie 2019 începând cu ora 20.30, pe scena din Manufactura va urca din nou trupa RockAbil intr-un concert LIVE de clasic rock, blues și folk rock.

ROCKABIL este o trupa de rock si blues infintata in 2007 de catre Grigore Bujor Hariga – chitară solo (component al grupului Pro Musica), Marian Draghia – chitară solo, vocal (ex-Pragu’ de Sus), Valentin Ivănescu – vocal, chitară ritm, chitară bas, claviaturi (ex-Şah-Mat), Adi Văduva – chitară bas, vocal (ex-Umber) şi Petre Prisăcaru – tobe (ex-Şah-Mat), artisti care s-au situat mereu în marja muzicii de foarte bună calitate. Fiecare concert e o dovadă de pasiune a muzicienilor și un prilej de bucurie pentru fani. Repertoriul abordat constă in piese clasice de blues, rock, folk-rock ale trupelor consacrate ale anilor ’60 si ’70, de pe ambele maluri ale Atlanticului. In premiera vom asculta un set de piese originale ce vor face obiectul celui de-al doilea CD al trupei.

Intrarea la concert costa 15 de lei. Detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/761072307670755/

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this