Concert CARGO la Timișoara

Concert CARGO la Timișoara

Concert CARGO la Timișoara

Concert CARGO la TimișoaraManufactura prezintă concertul de neratat al trupei CARGO – cea mai iubită trupă ROCK din România – de joi, 8 iunie, de la ora 19.00 în incinta Cazarmei U din Timișoara, la Codru Urban Garden. În deschidere va cânta trupa Pandora.

Trupa 𝐂𝐀𝐑𝐆𝐎 a primit din partea fanilor titulatura de ,,cea mai iubită trupă rock” din România, cu aproape patru decenii de activitate, fondată în 1985. Melodii precum „Aproape de voi”, „Doi pași”, „Nu pot trăi fără tine”, „Mama” etc. sunt cântece de referință ale trupei, iar melodia „Dacă ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989 și numărul 1 pentru 41 de săptămâni.

Astăzi, trupa Cargo îi aduce pe scenă pe Adrian Igrișan (baciu) – voce, Tavi Pilan – tobe, Ionuț Cârjă – clape, Alin Achim – bass și David Cristian – chitară.

𝐏𝐀𝐍𝐃𝐎𝐑𝐀 s-a format în anul 2010 la Timișoara și abordeaza stilul hard’n’heavy. În cei 13 ani de activitate a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România, Pandora devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării.

Componența: Dragoș Moldovan – voce, Alin Stoenescu – chitară/voce, Sergiu Nadaban – tobe, Adrian Nițulescu – bas/voce, Shimmy – chitară/voce.

Biletele la concert costă 100 de lei și se pot achiziționa în avans de pe platforma Ambilet, sau la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this