Concert Blazzaj în Manufactura

Concert Blazzaj în Manufactura

Concert Blazzaj în Manufactura

Concert Blazzaj în ManufacturaÎn 24 februarie de la ora 19.00, clubul Manufactura vă invită să sărbatorim Dragobetele cu o trupă iubită de toată lumea. BLAZZAJ în concert LIVE.

Calatoria funk a început în 1998, când un grup de muzicieni provenind din diferite genuri muzicale (de la jazz, la muzică clasică și până la hardcore) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism și culoare, alimentat cu explozii de energie, scris în oglindă și citit: BLAZZAJ.

Clădiri și mașini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj.

Echipajul: Valentin Potra – tobe, Alexandru Pascu – bass, Gabriel Almasi – ghitară, synth, Petre Ionuțescu – trompetă, clape, Lucian Nagy – saxofon, instrumente de suflat, Octavian Horvath – voce.

Biletele la concertul din Manufactura se găsesc pe Iabilet costă 50 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this