Concert Atheist in Brasov si Bucuresti

Concert Atheist in Brasov si Bucuresti!

La 13 ani de la primul lor concert in Romania, trupa americana Atheist revin la noi pentru doua concerte ce vor fi sustinute in Brasov si Bucuresti.

Astfel, pe 6 septembrie ei vor concerta in Club Rockstadt (Brasov) iar pe 7 septembrie in Quantic la Bucuresti.

Concertele fac parte din turneul european intitulat „ENTHRALLED IN EUROPE” ce va cuprinde aproximativ 22 date de concert.

In deschidere vor fi From Hell (USA) ce isi vor prezenta cu aceasta ocazie si piese incluse pe ultimul lor album de studio, „Rats and Ravens”, Svart Crown  (Franta) si Cadaver (Norvegia).

Atheist sunt o trupa de death metal formata in Florida in 1984 de catre chitaristul si vocalul Kelly Shaefer. Alaturi de el mai erau Rand Burkey (chitara), Roger Patterson (bass) si Steve Flynn (tobe). In aceasta componenta ei au inregistrat in 1988 albumul de debut, „Piece of Time ” dar, din cauza unor probleme cu casa de discuri, acesta a ajuns pe piata abia in 1990.

Dupa ce basistul Roger Patterson moare intr-un accident de masina, este recrutat Tony Choy (ex. Cynic) cu care este inregistrat in 1991 cel de-al doilea album de studio, „Unquestionable Presence„. Dupa o scurta pauza, trupa revine in 1993 cu albumul „Elements„.

Dupa inregistrarea celui de-al treilea album, trupa nu mai este activa pina in 2010 cind, cu ajutorul celor de la Season Of Mist, este lansat cel de-al patrulea material discografic, „Jupiter

Ultima componenta a trupei era urmatoarea:

  • Kelly Shaefer – voce (1988–1994, 2006–present), chitara (1988–1994, 2010[)
  • Jason Holloway – chitara (2011–present)
  • Chris Martin – chitara (2012–present)
  • Joey Muha – tobe (2019–present)
  • Yoav Ruiz-Feingold – bass (2019–present)

Detalii despre pretul biletelor la cele doua concerte, in curind!

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this