Concert aniversar Riverside in Quantic Club

Concert aniversar Riverside in Quantic Club

Concert aniversar Riverside pe 5 Septembrie in Quantic Club

Concert aniversar Riverside in Quantic ClubDupa concertul anulat din 12 Martie 2020 din cauza pandemiei, indragita formatie poloneza Riverside revine pe data de 5 Septembrie in Quantic Club cu ocazia unui show aniversar de 20 de ani. Concertul va fi unul cu adevarat special, fanii trupei se vor bucura de un setlist special prin care vor fi recompensati pentru rabdarea dovedita.

Biletele achizitionate pentru concertul anulat de acum 2 ani pot fi folosite pentru accesul la eveniment.

Bilete noi pot fi achizitionate de pe iabilet la urmatoarele oferte:

  • Presale I: din data actuala pana la 9 mai: 100 de lei
  • Presale II: de la 9 mai pana in ziua evenimentului: 120 de lei
  • La intrare in ziua evenimentului: 150 de lei

Riverside a fost infiintata in Varsovia, in 2001, si are pana in prezent 7 materiale discografice, majoritatea fiind lansate sub egida prestigioasei case de discuri Inside Out Records. Cel mai recent album al trupei, ‘Wasteland’ a fost lansat in data de 28 septembrie 2018. Asemanata deseori cu Pink Floyd sau Dream Theater, Riverside este una din cele mai bine cotate trupe de progressive rock din Europa.

Riverside:

Odata cu lansarea primului material discografic, ‘Out of Myself’ (2003), succesul pe care l-a avut in Polonia a adus formatiei Riverside un contract cu casa de discuri americana Laser’s Edge, dar si o colaborare cu pictorul Travis Smith (Dewin Townsend, Anathema).

Incepand cu cel de-al doilea album de studio al trupei, ‘Voices in My Head’, material lansat initial in Polonia (Mystic Production) apoi relansat international sub egida InsideOut, Riverside si-a inceput cariera in adevaratul sens al cuvantului, concertand in intreaga lume si inregistrand vanzari masive, iar ‘Rapid Eye Movement’ (2007), al treilea album de studio, a adus trupei o colaborare cu Dream Theater pentru segmentul european de turneu al legendarei trupe. ‘Anno Domini High Definition’ (2009), ‘Shrine of New Generation Slaves’ (2013) si ‘Love, Fear and the Time Machine’ (2015) nu au facut decat sa confirme faptul ca Riverside este o formatie cu o identitate extrem de speciala.

In 2016, chitaristul Piotr Grudziski a decedat in urma unui stop cardiac, iar compilatia ‘Eye of the Soundscape’, a devenit ultimul material inregistrat in formula clasica Riverside. Cel mai recent album de studio al trupei, ‘Wasteland’, surprinde publicul cu un nou val de emotii puternice si acorduri magice de chitara.

https://riversideband.pl/en/

www.facebook.com/Riversidepl/

Pagina evenimentului pe facebook poate fi accesata la acest link.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this