Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS

Concert aniversar Crazy Town LIVE în Timisoara

CRAZY TOWN is BACK IN TOWN. In 9 august în Capcana (ex Daos) sărbătorim 20 de ani de Crazy Town. Biletele pre-sale costa 30 de lei și sunt disponibile aici: https://www.iabilet.ro/bilete-crazy-town-20-year-anniversary-live-in-timisoara-43757/

După primirea extraordinara din 2017 în Timisoara în cadrul Festivalului Timisoara Rocks, americanii de la Crazy Town revin în orașul de pe Bega pentru a sărbători cu publicul timisorean 20 de ani de existenta a trupei.

Cea mai cunoscută melodie a lor Butterfly a ajuns în Top 100 Bilboard în Statele Unite la timpul ei, fiind hitul care le-a adus faima celor de la Crazy Town și milioane de albume vândute.

În deschidere vor cânta timisorenii de la 8 Light Minutes. Trupa s-a format acum 4 ani in cadrul scolii de artă Artsoma din Timişoara. La început majoritatea pieselor au fost cover-uri dupa piese cunoscute, apoi au pus un accent mai mare pe piesele proprii deoarece vor să scoată primul album. Genurile preferate de ei sunt pop-rock şi grunge. 8 Light Minutes a cântat în deschiderea mai multor concerte pentru: Viţa de vie, Middlemist Red şi la festivalul VIBE. Membri trupei sunt Szabó Abigél, Toth István, Fodor Zsuzsi, Kelemen Márk şi König Dávid.

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/455055978384143

Preț bilet pre-sale 30 lei https://www.iabilet.ro/bilete-crazy-town-20-year-anniversary-live-in-timisoara-43757/

Preț bilet în seara concertului: 40 lei

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this