Concert Allochiria și Their Methlab în Manufactura

Concert Allochiria și Their Methlab în Manufactura

Concert Allochiria și Their Methlab în Manufactura

Concert Allochiria și Their Methlab în ManufacturaVineri în 12 mai de la ora 19.00 Clubul Manufactura prezintă concertul Allochiria și Their Methlab din Grecia.

Allochiria este o trupă post-sludge formată în Atena în 2008. Formația a lansat un EP (2010), două albume de lungă durată, Omonoia (2014) și Throes (Art of Propaganda, 2017), iar al treilea album full se numește Commotion și a fost lansat la începutul acestei luni de Venerate Industries. Trupa a susținut numeroase concerte live și a participat la multe festivaluri de-a lungul anilor, unde a împărțit scena cu trupe precum Amenra, Social Distortion, Deafheaven, Year of No Light, Altar of Plagues, Toundra, Minsk, Harakiri for the Sky, Deaf Kids și multe altele. Au cântat la festivaluri mari precum Desertfest Athens (2017), Rockstadt Extreme Fest în România (2014, 2018) și Rockwave Festival Athens (2022) și au fost în două turnee europene (2015, 2018). Cel mai recent turneu european din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19 și a fost reprogramat pentru luna mai 2023.

Muzica celor de la Allochiria este tematică și se învârte în jurul oamenilor ca ființe sociale, a corupției care îi definește în societățile moderne, a luptelor zadarnice, a rutinelor dureroase și a consecințelor acțiunilor lor în lumea din jur.

The M3thlab și-a început călătoria muzicală în jurul anului 2011 în nord-vestul Greciei, în orașul Ioannina. Primele inspirații ale trupei au fost chiar peisajele post-apocaliptice naturale din regiune, scena muzicală locală dar și modul de viață al membrilor trupei. Primul EP lansat a fost în 2013 iar primul album full în 2019 – intitulat The Last Second.

Biletele presale la concert costă 40 lei și se pot achiziționa de pe platforma Iabilet. Prețul biletelor la intrare va fi 60 lei. Mai multe detalii despre concert se găsesc în evenimentul de Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this