Concert 1000mods in Timisoara

Concert 1000mods in Timisoara

Concert 1000mods in Timisoara

Concert 1000mods in Timisoara1000mods va susține un concert LIVE in Timișoara. În deschidere RoadKillSoda.

 Sâmbătă în 5 noiembrie după ora 18.00, cea mai de succes trupă grecească de rock ajunge în Timișoara într-un concert de neratat în clubul Manufactura. În deschidere vor cânta RoadKillSoda.

După ce s-a ridicat de la subsoluri pline de fum la arene pline, 1000mods este cea mai de succes trupă rock grecească din ultimele decenii.

În septembrie 2011, albumul „Super Van Vacation” a schimbat fața scenei muzicale rock europene pentru totdeauna. 1000mods a început să conducă prin exemplu, inspirând o întreagă generație de muzicieni, ca fiind următorul simbol important al scenei heavy rock grecești aflată în plină ascensiune.

Cunoscuți pentru turneele lor necruțătoare, aparițiile legendare în festivaluri și susținuți constant de fani, 1000mods au început să fie tot mai recunoscuți internațional, fiind pregătiți pentru următorul mare pas. Anul 2020 a schimbat totul. Cel de-al patrulea album foarte așteptat „Youth of Dissent”, produs de legendarul producător Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden etc) a rupt continuum-ul spațiu-timp, realizând imposibilul: o călătorie în timp în glorioșii ani 90 și explozia grunge rock!

Primitiv, original și inspirator, stilul lor a atras un public mai larg. Acum, în fața redresării post-pandemice a industriei muzicale și a revenirii puternice a spectacolelor live, 1000mods a pornit într-un lung turneu european și ajunge și în România.

RoadKillSoda

Este o trupă rock din București. Grupul a fost format în 2011 de chitaristul și compozitorul Mihnea Ferezan, alături de fratele său, basistul Victor Vava Ferezan, bateristul Alexandru Ghiță și vocalistul Luna Amara Mihnea Blidariu. Prima lansare a venit în același an, ”A Fucked Up Trip Gone Bad”, pe o ediție limitată pe bandă. Din 2011, formația originală a cunoscut mai multe schimbări, deoarece diferiți muzicieni s-au alăturat lui Mihnea și Victor.

RoadkillSoda a făcut turnee extinse și a devenit un act live cunoscut la toate festivalurile majore din România și din regiune, precum Exit Festival, Los Almiros, Street Mode sau Rockstadt Extreme Fest. Trupa a finalizat mai multe turnee europene și a deschis pentru Slash cu Myles Kennedy, Billy Idol, Phil Campbell, Crowbar, Nick Oliveri, Therapy, Planet of Zeus, 1000Mods, Vintage Caravan, House of Broken Promises și multe altele.

Accesul la concertul din Manufactura costă 90 de lei iar biletele se pot achiziționa de pe Iabilet. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this