Comunicat "Turneu Jack of all Trades in Romania"

Comunicat „Turneu Jack of all Trades in Romania”

Comunicat „Turneu Jack of all Trades in Romania”

Comunicat "Turneu Jack of all Trades in Romania"„Salutare!

Alex Teodorescu de la Jack of all Trades aici, posibil sa fi auzi de noi, posibil să fi fredonat „Joacă-te Fifa„, sau posibil să nu ai nici cel mai mic habar cine suntem. Nu contează, eu mă bucur că citești asta pentru că înseamnă că o să fii la curent cu ce urmează să facem.

Alternativul românesc, azi, în 2023, se bucură de foarte multă diversitate, mesaj liric, sound design lucrat în amănunt, iar noi prin ceea ce facem, ne-am înhămat la drum să livrăm tot ce ai citit adineauri. Well, cutting out the bullshit: Suntem la al doilea album – „Semnale Mixte” – iar touringul pentru el se cam termină pentru că deja îl avem în cap pe al treilea și vrem să ne apucăm de treabă.

Dacă ai timp și e în plan să venim la tine în oraș toamna asta, ne-ar plăcea să ne întâlnim, nu ca să ne dai vreo șansă, să susții vreo mișcare sau vreo nișă, ci pentru că vrem să facem un show live mișto în care să simți că cineva îți cântă gândurile alea multe, dar face și puțin mișto de ele. Pentru că de fapt, oricât de înaltă e scena pe care o să stăm, oricât de scumpe vor fi băutura din mână și hainele de pe noi toți, la final cea mai importantă e energia încăperii în care ne vom strânge. Sper să văd în sală oameni cu Rolex și Jordan, lângă oameni îmbrăcați din supermarket făcând poze cu Nokia C2. That would be our biggest hit, pentru că asta credem sincer că poate face *dileal..*…ehm,…. muzica noastră.

Noi căutăm să lovim mereu cât mai sus și cât mai tare și ar fi fain să fim împreună în trip-ul ăsta de alternativ de garaj cu trap, cu metal, cu pop și punk care ori te sparge, ori te repară.

You deserve a break, iar noi apăsăm butoanele corecte.

Hai la concerte:

6 octombrie – ARAD – Club Flex
7 octombrie – TIMIȘOARA – Club Manufactura
11 octombrie – BUCUREȘTI – Club Control
25 octombrie – PITEȘTI – Crama Marcea
26 octombrie – ÎN AȘTEPTARE – revenim pe social media cu vesti noi curand
16 noiembrie – BUCUREȘTI – True Club
17 noiembrie – ÎN AȘTEPTARE – revenim pe social media cu vesti noi curand
18 noiembrie – CLUJ – Club Hardward”

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this