Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane pe 17 iulie

Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane pe 17 iulie

Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane pe 17 iulie

Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane pe 17 iulieBucovina si Dordeduh concerteaza la Arenele Romane pe 17 iulie. Conform normelor in vigoare date de Guvernul Romaniei, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinati/ Va rugam veniti cu certificatul de vaccinare printat. Primele 200 de bilete costa 59 lei si se gasesc pe www.iabilet.ro.

Invitatii speciali ai trupei Bucovina sunt Dordeduh, care revin in Bucuresti dupa o absenta indelungata, aducand cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har.

Bucovina incep si ei sa prezinte live parti din viitorul album, programat a fi lansat pentru aceasta iarna.

Concertul de la Arenele Romane va fi o poveste despre viata, magie, traditii stravechi, solomonari si puterea de a merge inainte chiar atunci cand vremurile sunt potrivnice.

Biletele costa:

– presale, primele 200 de bilete costa 59 de lei
– presale 1, urmatoarele 200 de bilete costa 69 de lei
– presale 2, urmatoarele 200 de bilete costa 79 de lei
– presale biletele costa 89 lei
– la intrare biletele costa 100 de lei

Se pun in vanzare 2500 de bilete, in total.
Zona Acces General ofera locuri atat in picioare cat si cu loc in sectoarele K si E. Daca veti cumpara un bilet Acces General, puteti sa stati unde doriti (sau in picioare sau jos).

Conform normelor in vigoare date de Guvernul Romaniei, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinati/ Va rugam veniti cu certificatul de vaccinare printat.
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & Bucovina

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this