Breathelast a lansat un nou single, „Indigo”

Breathelast a lansat un nou single, „Indigo”

Breathelast a lansat un nou single, „Indigo”

Breathelast a lansat un nou single, „Indigo”„”Indigo” este a doua piesa ce iese din perioada pandemica ca cel mai nou single Breathelast. Desi este o idee asupra careia ne-am mai oprit in timp, de abia in aceasta perioada am reusit sa o finalizam, cu ajutorul lui Lóránt Sirgher (Bite Your Tongue / Los Pogos – Satu Mare), care ne-a ajutat mult la productia piesei. Breathelast revine la formula de 5, cu Flora la vioara pentru aceasta piesa acustico-electrica, pentru o experienta muzicala noua in limba romana.  „Indigo” este indemnul apasator al lumii de a urma caile celor populari si adulati, lasand deoparte trasaturile care ii fac pe oameni sa fie reali. „Accidentul” de a fi tu, intr-o lume care te vrea tras la indigo, poate sa fie ultima suflare libera si sincera in fata  timpului care trece nepasator, in timp ce idolizam vietile altora.”

Indigo a avut in spate si o chemare pentru cei care urmaresc formatia Breathelast, acestia avand deja posibilitatea de a intra in posesia unei bucati din melodie pentru a se filma asa cum simt sau se simt, concluzia finala a acestui demers fiind insusi clipul oficial al piesei. Breathelast multumeste enorm tuturor celor care au raspuns acestui apel, cat si celor care ne-au incurajat sa dam curs acestei idei!

Piesa poate fi ascultata sau descarcata aici: https://Breathelast.lnk.to/IndigoPR  

Grafica pentru coperta digitala a fost asigurata de catre unul dintre colaboratorii formatiei, Bogdan (chitara / voce The Boy Who Cried Wolf) si al sau alias on line pentru design, Sweeter Than Revenge (verificati pagina: https://www.facebook.com/sweeethurt/ sau  https://www.behance.net/sweeterthanrevenge).

 

Single-uri noi:

https://Breathelast.lnk.to/Fuga

https://Breathelast.lnk.to/Furtuna

https://Breathelast.lnk.to/revolta

Albume:

https://Breathelast.lnk.to/Breathelast

https://Breathelast.lnk.to/TheFlood

https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

+++ toata discografia spotify:

https://smarturl.it/breathelastspotify

Official Breathelast media:

https://www.facebook.com/Breathelast

https://www.youtube.com/user/Breathelast

https://www.instagram.com/breathelast/

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro 

www.facebook.com/uRockmusicpage 

www.facebook.com/umusicro 

www.umusic.ro

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this