Brazilienii de la Nervochaos revin la Timișoara

Brazilienii de la Nervochaos revin la Timișoara

Brazilienii de la Nervochaos revin la Timișoara

Brazilienii de la Nervochaos revin la TimișoaraJoi în 3 noiembrie de la ora 20.00, brazilienii de la Nervochaos ajung din nou la Timișora într-un concert death metal exploziv în clubul Manufactura.

 NERVOCHAOS s-a născut în toamna anului 1996, cu ideea de a crea muzică agresivă și haotică. Trupa braziliană și-a câștigat renumele pe scena muzicală extremă datorită muncii grele din ultimii ani, oferind o extravaganță sonoră într-un stil unic. NERVOCHAOS are 11 albume full lansate în cei peste 25 de ani de existență. Face în mod constant turnee în întreaga lume pentru a-și promova lansările, susținând aproximativ 100 de concerte pe an, de la cluburi mici la festivaluri mari. A împărțit scena cu artiști renumiți precum Venom, Cannibal Corpse, Napalm Death, Kreator, Biohazard, Dismember, Agnostic Front, Belphegor, Mayhem, The Exploited, Carcass, Benediction, Divine Heresy, Ragnarok, Enthroned, Cavalera Conspiracy, Vader.

Trupa îi aduce pe scenă pe Guiller la chitară și voce, Diego chitară și voce, Thiago la chitară bass și Edu la tobe. Ultima vizită a brazilienilor în Timișoara a fost în 2019 în clubul Capcana (ex Daos).

Accesul la concertul din Manufactura costă 20 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this