Blue Reine din Franța aduce o seară de ritmuri dark pop la Timișoara

Bleu Reine din Franța aduce o seară de ritmuri dark pop la Timișoara

Bleu Reine din Franța aduce o seară de ritmuri dark pop la Timișoara

Blue Reine din Franța aduce o seară de ritmuri dark pop la TimișoaraMarți în 28 martie 2023, Bleu Reine din Franța susține un concert în clubul Manufactura, de la ora 19.30.

BLEU REINE este un proiect solo de dark pop/ folk electric, fondat în 2018 de chitarista și cântăreața Léa Lotz. Muzica ei e despre vise, violență, dorință și moarte ca stâlpi ai dualității, făurită de povești și legende străvechi, dar și de melancolia unui anumit rău al secolului.

În 2019 Léa a lansat primul EP „Elementaire”, urmat în 2020 de trei volume scrise din proiectul său „Sang d’encre” („Ink Blood”) în format online. Dornică să-și reînnoiască mereu povestea muzicală, BLEU REINE își construiește traiectoria și își întâlnește publicul departe de căile tradiționale ale industriei, prin concerte intime în locuri de patrimoniu neobișnuite, precum cimitirul Père-Lachaise, Biserica St Eustache din Paris, mănăstiri medievale, sau alături de tovarășii ei de călătorie parizieni în configurații mai electrice, menite să stârnească publicul în locații și cluburi consacrate.

Un prim LP intitulat „La Saison Fantôme” (“The Ghost Season”) va fi lansat anul acesta la Sanit Mils Records. Albumul a fost cântat live pe parcursul întregii luni februarie 2022 la Théâtre des Déchargeurs din orașul vechi Paris și a crescut un interes cald din partea publicului ei obișnuit și nou, precum și din partea presei muzicale care a venit curioasă să descopere cel mai recent, dar încă nepublicat album, din munca ei.

Accesul la concert costă 20 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this