Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou album

Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou album

Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou album

Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou albumLa exact 2 ani de la lansarea albumului de debut, Cern Sol, formatia clujeana de Black Metal GENUNE anunta un al doilea material full-length de studio intitulat Inert & Unerring si care urmeaza a fi lansat in primavara anului viitor in colaborare cu Loud Rage Music.

In legatura cu noul album trupa declara urmatoarele: „Inert & Unerring contine piese compozitional mai consecvente, per ansamblu, dar stilistic incadrandu-se tot in directia propusa de albumul anterior. Fara a da prea multe detalii, tematica sa este despre identitate si trecut si mostenirea sa in prezent, explorata prin prisme diferite. Inert & Unerring nu este insa un concept album, versurile neavand actiune sau personaje, ci fiind constituite din imagini si perceptii puse in cuvant, pentru a lasa loc de explorare individuala. Titlul este preluat dintr-un roman de Arthur Koestler, relevant cu subiectul albumului.”

Mai multe detalii despre Inert & Unerring urmeaza a fi facute publice in curand. Intre timp albumul de debut, Cern Sol, este inca disponibil pentru ascultare si descarcare direct de pe pagina trupei: https://genune.bandcamp.com/

Contact:

Genune
https://www.facebook.com/genunebm

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this