Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS
Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou album

Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou album

Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou album

Blackerii clujeni GENUNE anunta un nou albumLa exact 2 ani de la lansarea albumului de debut, Cern Sol, formatia clujeana de Black Metal GENUNE anunta un al doilea material full-length de studio intitulat Inert & Unerring si care urmeaza a fi lansat in primavara anului viitor in colaborare cu Loud Rage Music.

In legatura cu noul album trupa declara urmatoarele: “Inert & Unerring contine piese compozitional mai consecvente, per ansamblu, dar stilistic incadrandu-se tot in directia propusa de albumul anterior. Fara a da prea multe detalii, tematica sa este despre identitate si trecut si mostenirea sa in prezent, explorata prin prisme diferite. Inert & Unerring nu este insa un concept album, versurile neavand actiune sau personaje, ci fiind constituite din imagini si perceptii puse in cuvant, pentru a lasa loc de explorare individuala. Titlul este preluat dintr-un roman de Arthur Koestler, relevant cu subiectul albumului.”

Mai multe detalii despre Inert & Unerring urmeaza a fi facute publice in curand. Intre timp albumul de debut, Cern Sol, este inca disponibil pentru ascultare si descarcare direct de pe pagina trupei: https://genune.bandcamp.com/

Contact:

Genune
https://www.facebook.com/genunebm

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this