Black Metal siberian cu trupa GRIMA in Manufactura

Black Metal siberian cu trupa GRIMA in Manufactura

Black Metal siberian cu trupa GRIMA in Manufactura

Black Metal siberian cu trupa GRIMA in ManufacturaClubul Manufactura anunță o seară de black & death metal, vineri în 3 martie de la ora 18.30, cu formația Grima din Rusia. În deschidere vor cânta trupele Aether din Polonia și Zgripsorum din România.

Grima este un duo de Melodic Atmospheric Black Metal din pădurile întunecate ale Siberiei, fondat de Velhelm și Morbius. Trupa s-a format în 2014 ca proiect exclusiv de studio, cu un etos păgân bazat pe venerarea pădurii bătrâne, a puterii și a magiei sale, unde Grima este un zeu suprem care îi protejează doar pe cei care trăiesc în pădure, și pedepsește pe toți cei care nu respectă natura.

Războiul modernizat este devastator, nu numai pentru ființele umane, ci și pentru pământ. Aduce moarte și decădere în tot ceea ce prețuiește cultul nostru, lăsând vânătăi și cicatrici permanente pe corpul pământului. Punând pe foc templul nostru sacru. Grima, zeul nostru atotputernic, plânge în vederea tuturor distrugerii pe care ființele nesfinte le-au adus asupra noastră. Dar nimeni nu ne poate auzi bocetele, deoarece vorbim o limbă uitată de mult.”

Grima se află în turneu în întreaga Europă, pentru a-și promova cel mai recent album „Frostbitten”, disponibil în format CD și vinyl.

Înființată în 2015, Aether este o trupă de Melodic Death Metal din Polonia. Formația are două albume lansate, un album complet „In Embers”, înregistrat în colaborare cu artiști renumiți precum Rolf Pilve (Stratovarius, Wintersun), Topias Kupiainen (Arion), Vincent Jones (Aether Realm) și Svante Forsbäck. (Chartmakers Mastering), și un EP „Tale of Fire”, ambele primite cu entuziasm de fanii din întreaga lume. Trupa a cântat în numeroase spectacole live în Polonia, România și Republica Cehă, în timp ce a împărțit scena cu trupe celebre precum Within Temptation, Katatonia și Suicidal Angels.

Zgripsorum este o tânără trupă românească de Melodic Death Metal cu influențe simfonice, fondată în 2019.

Biletul la concert costă 40 de lei și se poate achiziționa de pe platforma Iabilet, sau la intrare în seara concertului, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this