ANTUMBRA anunta compilatia CD "Oblivion"

ANTUMBRA anunta compilatia CD „Oblivion”

ANTUMBRA anunta compilatia CD „Oblivion”

ANTUMBRA anunta compilatia CD "Oblivion"Proiectul sibian de Atmospheric Black Metal ANTUMBRA anunta iminenta lansare a compilatiei „Oblivion” pe format CD in colaborare cu Loud Rage Music.

Oblivion” va contine 9 piese de pe materiale anterioare remixate si remasterizate, cat si o piesa bonus exclusiva pentru acest material programat a fi lansat in toamna acestui an. Iata ce a avut de spus Marius Ignatescu, omul din spatele ANTUMBRA, despre „Oblivion„: „Acest album transmite ideea trecerii ireversibile a timpului, a amintirilor, a mortii si vietii, toate invelite intr-o esenta intunecata si atmosferica. Compilatia implica o calatorie prin adancurile existentei, explorand natura trecatoare a vietii si ecourile bantuitoare ale trecutului. Capteaza esenta black metalului in timp ce evoca un sentiment de mister si introspectie.”

Puteti asculta „Malevolent„, un extras de pe „Oblivion„, aici:

ANTUMBRA este un proiect de Atmospheric Black Metal initiat de Marius Ignatescu in 2021 in Sibiu. In acelasi an apare si albumul de debut „Dark Mist And Shadows„, urmat un an mai tarziu de „A Descent into the Maelström” si „Shards of Existence„, iar in 2023 de catre „Ashen„, toate lansate doar in format digital, deci „Oblivion” marcheaza si prima aparitie a unui material ANTUMBRA pe format fizic.

Discografie:

Dark Mist and Shadows (Album, 2021, Independent)
A Descent into the Maelström (Album, 2022, Independent)
Shards of Existence (Album, 2022, Independent)
Ashen (Album, 2023, Independent)
Oblivion (Compilatie, 2023, Loud Rage Music)

Componenta:

Marius Ignatescu (toate instrumentele si vocile)

Contact:

Antumbra
https://antumbra.ro/
https://antumbra-official.bandcamp.com/

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this