Altar au un nou videoclip: "The Game"

Altar au un nou videoclip: „The Game”

Altar au un nou videoclip: „The Game”

Altar au un nou videoclip: "The Game"Formația ALTAR a lansat videoclipul piesei The Game. Premiera a avut loc pe canalul de youtube al formației, vineri 27 ianuarie, la ora 18:00.

Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Muzeului Steampunk Transylvania, acesta fiind o ficțiune de scurt metraj, în care personajul principal, Alice, interpretat magistral de actrița Diana Ioana Licu [ Teatrul National Cluj-Napoca], vizitează muzeul unde are parte de o experiență ireala.
Printre altele, Alice îl întâlnește pe Dracula, sosit din trecut prin intermediul mașinii timpului aflata în muzeu și devine prizoniera acestuia. În cele din urma, ea reușește sa se elibereze și pleacă înapoi în timp. Sfârșitul videoclipului poate da de înțeles însă ca toată povestea a fost doar  fantezia unui rockstar.
Celelalte personaje din videoclip sunt interpretate de către membri formației ALTAR.
Piesa The Game, alături de ale 15 piese ale unor cunoscute trupe românești,  face parte de pe compilația Musink for Humanity, un CD editat în scopuri umanitare.
GET READY 4 AN UNREAL EXPERIENCE!
JOIN US & PLAY THE GAME!
Înfiinţată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus chiar de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Încă  de la inceput, ALTAR a fost o promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social,fiind desemnată cea mai bună trupă rock românească in repetate randuri, iar activitatea formatiei constituie probabil cea mai importanta pagina din istoria scenei rock  autohtone de dupa anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Celelalte Cuvinte, Iris sau Cargo, ALTAR este una dintre puținele formații  cu o activitate susținută de peste 30 de ani în prima linie a rock-ului românesc.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this