Abigail au un nou vocalist!

Abigail au un nou vocalist!

Abigail au un nou vocalist!

Abigail au un nou vocalist!Numele său este Juan Escobar și este din Chile, însă locuiește în Cehia. A studiat la Modern School of Music din Santiago, Chile și a fost vocalist al cunoscutei trupe chiliene de doom/death Mar de Grises. Actualmente mai ocupă și postul de chitarist la formația Wooden Veins, formată din muzicieni din Chile care și-au mutat domiciliul în Europa. Alături de Mar de Grises a înregistrat două albume apreciate de presa de specialitate, “Draining the Waterheart” în 2008 și “Streams Inwards” în 2010.

Alături de ceilalți colegi, Mirel Cristea, Alin Nechita, Sorin Svetoslav și Răzvan Alexandru s-a alăturat efortului de realizare a noului album “The Mind Replays What The Heart Can’t Erase”.

De asemenea, suntem încântați să anunțăm primul show oficial cu noul solist și care va avea loc la Festivalul Metal Gates din București, în perioada 27-29 septembrie.

Acesta este, deasemenea, și primul nostru concert la Festivalul Metal Gates din 2018, încoace. Vom susține un recital de 40 de minute, cel mai probabil pe data de 27 septembrie, și în care majoritatea pieselor vor fi complet noi.

Vă invităm să ne susțineți la acest eveniment, deoarece este un pas critic și decisiv pentru noi, precum și pentru ceilalți artiști din festival, iar orice fel de ajutor contează în aceste vremuri tulburi. Ne bucurăm, de asemenea, să ne revedem vechi prieteni, să facem alții noi, să ascultăm muzică uimitoare împreună și, poate, să bem o bere sau mai multe.

Doom on!
#mentalhealthisimportant

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this