9.7 Richter au lansat noul single si videoclip 'Post-Mortem"

9.7 Richter au lansat noul single si videoclip ‘Post-Mortem”

9.7 Richter au lansat noul single si videoclip ‘Post-Mortem”

9.7 Richter au lansat noul single si videoclip 'Post-Mortem"După ani de așteptări, 9.7 RICHTER revine în forță cu un nou single: „Post-Mortem”. Cu un titlu sugestiv, care simbolizează atât trăirile prin care trec zi de zi unii oameni, revoltele sufletești împotriva anumitor norme ale societății, cât și renașterea trupei după o perioadă de pauză, piesa dictează direcția modernă, adusă la zi, spre care se îndreaptă sound-ul 9.7 RICHTER.

Single-ul „Post-Mortem” a fost compus, mixat și produs la Sound Symmetry Studio, în colaborare cu producătorul grec Bob Katsionis (ex-Firewind), și este disponibil pe toate platformele de streaming: https://97RICHTER.lnk.to/Post-Mortem.

„Post-Mortem” beneficiază și de un videoclip spectaculos, realizat în colaborare cu băieții minunați de la WorkHorse, regizat de Dan Petru și produs de Florin Ivan:

Noul single „Post-Mortem” va fi interpretat live în concertul pe care 9.7 RICHTER îl va susține pe 27 ianuarie 2024, în clubul Quantic din București, în cadrul evenimentului „MOISE – 5 Years Anniversary & 9.7 RICHTER | Tragic | Green Prophet”. Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/263614970025110

9.7 RICHTER rămâne una dintre puținele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi și influențe atât clasice, cât și contemporane. Discul GROUND ZERO, lansat sub egida Universal Music România, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea publicului și presei de specialitate, fiind ales Albumul Anului la premiile Maximum Rock Awards 2014. De-a lungul anilor, 9.7 RICHTER a împărțit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului internațional: Judas Priest, Accept, Scorpions, Helloween, Testament, Battle Beast și Tim „Ripper” Owens.

9.7 RICHTER înseamnă:

  • Cosmin Aioniță – voce
  • Adrian „Sinner” Rus – chitară
  • Lucian „Trigger” Gruia – chitară
  • Ovidiu Cristea – bass
  • Alex „Gomez” Dăscăloiu – tobe

 Contact 9.7 RICHTER:

https://www.facebook.com/97richterband/
https://www.youtube.com/@97RICHTER
https://www.instagram.com/97richterband

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this